Direct contact

0599-412900

Onderhoud en reparatie

Onderhoud voor elk type auto en bedrijfswagen

Volledig, voordelig en snel: daar staat Autobedrijf Sanders voor! Onze vakmensen hebben verstand van elk automerk en beschikken over de juiste kennis van auto’s en onderhoud. Dankzij ons vakkundig personeel en moderne apparatuur kan Autobedrijf Sanders ieder gebrek aan uw auto verhelpen.

Receptie & Werkplaats

Voor het inplannen van een werkplaatsafspraak kunt u contact opnemen met Frank Tieben of Jeffrey Sanders. Ze zullen voor u een afspraak inplannen en bij bijzonderheden contact opnemen. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 0599-412900 of mailen naar f.tieben@auto-sanders.nl.
In de werkplaats is de nieuwste uitleesapparatuur aanwezig en onze monteurs, Ronny Kamphuijs, Piet Wiering en Robert Deddens staan voor u klaar! Een lampje defect, lekke band of vloeistoffen bijvullen. U kunt zonder afspraak langsrijden en wij zullen u direct helpen.

Mercedes-Benz specialist

Door onze expertise en certificering als Mercedes-Benz Star Diagnosis dealer beschikken wij over kennis en ervaring om u Mercedes te repareren en servicebeurten uit te voeren. Via het Mercedes-Benz Star Diagnosis systeem zijn wij in staat met apparatuur fouten op te sporen en natuurlijk op te lossen. Ook voor kleine reparaties zijn wij als Mercedes-Benz Specialist uiteraard geschikt.

 

sanders_mercedes_specialist

 

Geen verassingen achteraf

Reparaties aan uw auto kunnen soms hoger uitvallen dan u verwacht. Het is vervelend als u daar achteraf mee geconfronteerd wordt. Dat zal u bij Sanders niet gebeuren. We geven u altijd vooraf een indicatie en bij onverwachte reparaties nemen we altijd contact met u op.

WhatsApp Neem contact op via WhatsApp