Direct contact

0599-412900

Tankstation

Total Express Sanders kiest u niet toevallig.

U bent van harte welkom op ons tankstation voor verschillende soorten brandstoffen. Onze servicegerichte medewerkers staan voor u klaar om uw voertuig af te tanken en we controleren zelfs het oliepeil, verlichting of bandenspanning. Heeft u een defect lampje? Wij vervangen deze ter plekke voor u. Olie kan ook direct worden bijgevuld.

total_tankstation_sanders

 

Mocht het zo zijn dat u even moet wachten (bijvoorbeeld als uw auto voor u gewassen wordt), dan kunt u in onze shop terecht voor een overheerlijk versgemalen kopje koffie met eventueel een lekker broodje, een warme gehaktbal of maak een keuze uit ons uitgebreid assortiment dranken/zoetwaren.

Gaat u een verre reis met de auto maken? Wij hebben diverse producten in onze shop om u en uw auto zo goed mogelijk voor te bereiden op bijvoorbeeld een vakantietrip naar Italië. Laat u adviseren door onze vriendelijke en gastvrije shopmedewerkers over producten die u verplicht in de auto moet hebben voor een reis naar het buitenland. Ook voor olieadvies bent u bij ons aan het juiste adres.

Tevens hebben wij een uitgebreid assortiment snoep, candybars, ontbijtsnacks, kauwgom, belegde broodjes en gekoelde dranken. Lekker voor onderweg en voor ieder wat wils.

Met elke euro die u uitgeeft in onze shop en elke liter die u tankt kunt u meesparen voor verschillende gadgets, huishoudartikelen, cadeaubonnen en/of u wisselt uw punten in voor een Total Happy Fuel card. U kunt een spaarpas krijgen bij de kassa en direct beginnen met sparen. Heeft u vragen? Onze medewerkers beantwoorden deze graag voor u of kijk voor meer informatie op www.total.nl.

Waarom Total Express?

U kunt vertrouwde producten zoals TOTAL EXCELLIUM brandstoffen tanken. Een nieuwe generatie brandstoffen die uw motor reinigt en voor lange tijd beschermt. Het tanken bij een onbemand station is voordeliger en u hoeft niet te wachten op mensen die voor u staan in de rij.

U betaalt bij een betaalautomaat aan de pomp met uw Total tankpas of bankpas. Wilt u een bon? Dat is mogelijk, u kunt alleen geen spaarpunten ontvangen.

 

Shop Sanders

Openingstijden shop

Maandag t/m Vrijdag : 8.00 -18.00 (Donderdag tot 20.00)
Zaterdag : 08.30 – 18.00
Zondag : Gesloten
Feestdagen : Gesloten

WhatsApp Neem contact op via WhatsApp