Direct contact

0599-412900

Over Autobedrijf Sanders

Al meer dan 35 een begrip, Autobedrijf Sanders!

In 1979 is er begonnen aan de bouw van een nieuw bedrijfspand aan het Open Einde 7 in Musselkanaal. Jan Sanders, de toenmalige eigenaar, heeft een moderne werkplaats met wasstraat, tankstation en showroom gerealiseerd op het nieuwe industrieterrein. Op 7 Juli 1980 was de opening van het pand. In de jaren heeft Autobedrijf Sanders naam gemaakt als een gerenommeerd autobedrijf waarbij de klant centraal staat. Om te voldoen aan de recente eisen is er in 2000 een grote verbouwing geweest waarmee ondermeer de aanbouw van de shop voor het tankstation werd gerealiseerd en het naastgelegen bedrijfspand werd aangeschaft.

Optimale service

Ook nu is autobedrijf Sanders nog steeds een echt familiebedrijf. In 2015 heeft Jeffrey Sanders de zaak van zijn vader overgenomen. 36 jaar na oprichting zijn er vele veranderingen geweest in het bedrijf maar nog steeds is de instelling het zelfde: optimale service bieden aan de klanten!

 

Verkoop

Sinds 1980 worden bij Autobedrijf Sanders zowel nieuwe als gebruikte auto’s verkocht. De gebruikte auto’s zijn ruim opgesteld in de showroom en zijn voorzien van sluitende historie en staan altijd klaar voor een proefrit. Voor de verkoop kunt u terecht bij Jeffrey Sanders en bij Frank Tieben. Ze kunnen voor u een passende offerte opstellen en uw vragen beantwoorden over de eventueel aan te schaffen auto. Staat de auto niet bij ons in de showroom en wilt u een zoekopdracht uitvoeren, dan helpt autobedrijf Sanders u hiermee. Jeffrey en Frank zullen actief opzoek gaan naar de auto van uw wensen.

U kunt onze occasions ook online bekijken. Uiteraard bent u tijdens de openingstijden welkom, maar daarnaast kunt u altijd een afspraak maken op een ander tijdstip.

WhatsApp Neem contact op via WhatsApp