Direct contact

0599-412900

Mercedes Specialist

Autobedrijf Sanders uw Mercedes Specialist

Met al ruim 35 jaar Mercedes-Benz ervaring combineren wij de expertise van een dealer met de flexibiliteit van een onafhankelijk autobedrijf. Door merkgespecialiseerd te zijn zonder dealercontract kunnen wij werken tegen een scherp tarief zonder concessies te hoeven doen aan de kwaliteit richting de klant. Onze werkplaats is voorzien van de nieuwste uitleesapparatuur van Mercedes en gewerkt wordt met originele onderdelen. Met onze methode van werken kunnen wij optimale service en onderhoud bieden. Wij heten u met uw Mercedes van harte welkom bij Sanders Musselkanaal!

Originele onderdelen

Sanders mercedes specialist 1Met het officiële bestelprogramma van Mercedes-Benz kunnen we originele onderdelen binnen korte termijn verkrijgen en leveren. De klanten krijgen hiermee een duidelijk en snel voorstel van de onderhouds- en reparatiekosten.

Goed onderhoud is essensieel voor de veiligheid en betrouwbaarheid van uw Mercedes. De originele onderdelen worden volgens fabrieksvoorschriften gemonteerd wat zorgt voor de hoogst mogelijke bedrijfszekerheid van uw Mercedes.

Sanders mercedes bookletOfficiële diagnose apparatuur

Met de officiële diagnose apparatuur worden storingen van uw Mercedes sneller gevonden en kunnen wij uw auto door de nieuwste software-versies up-to-date houden.
 
 

Digitaal Service Booklet (DSB)

De nieuwste versies van Mercedes hebben geen papieren onderhoudsboekjes meer maar via de digitale versie. Wij als Mercedes Specialist kunnen na uitvoeren van onderhoud aan uw auto dit vastleggen in de onderhoudsdatabank van Mercedes-Benz. Zo is het onderhoud van uw Mercedes geregistreerd en inzichtelijk voor elke Mercedes dealer.

Neem contact op met onze service afdeling voor het maken van een afspraak.

WhatsApp Neem contact op via WhatsApp